Leg. Tandläkare

Mårten Klang

Jag har som mål att göra mina patienter medvetna om sin munhälsa och känna sig delaktiga i behandlingarna.


Undersökningar
– grunden för god munhälsa

Att vara tandläkare handlar inte bara om tandvård. Det handlar om ett förtroende och en relation mellan patient och tandläkare. Men själva praxisen är tandvård. Detta involverar munnen, tänder, tandkött och relaterade områden. Vissa studier har visat att sjukdomar relaterade till tänderna och tandköttet kan vara vägledande eller indikatorer av andra åkommor. Hälsan i munnen är därför viktig för det allmänna hälsotillståndet i kroppen. Jag som tandläkare verkar för att uppmuntra och hjälpa mina patienter att bibehålla en frisk mun genom regelbunden rengöring och kontroll. Undersökningarna är en stor del av jobbet och är viktigt för patienten ska bibehålla en god munhälsa.

Förtroende och erfarenhet

Eftersom många människor lider av tandvårdsrädsla har jag stor respekt för själva relationen med mina patienter. Jag försöker i förväg förklara de olika behandlingarna och dess förfarande så att patienten hela tiden är informerad om vad som händer.Jag har jobbat med implantatkirurgi sedan 2002 och kommit att utveckla en verksamhet som hjälper andra kliniker på detta område. Vårt team har därför särskilt bred kompetens inom kirurgi.Utöver min tandläkarexamen från karolinska institutet håller jag mig uppdaterad inom de fält som jag utövar genom ständiga kurser och nätverk för att vårt team skall kunna erbjuda modern tandvård. Jag har även jobbat ett antal år på Helsingborgs lasarett .

ÖPPETTIDER


MÅNDAG
08:00–17:00
TISDAG
08:00–17:00
ONSDAG
08:00–17:00
TORSDAG
08:00–17:00
FREDAG
08:00–13:00


KONTAKTA OSS
Behandling av personuppgifter

Vi på Min Tandläkare Ängelholm AB är väldigt måna om din integritet och de personuppgifter du lämnar till oss. Här kan du läsa om hur vi behandlar dessa personuppgifter.


Läs mer

Copyright 2024 Min tandläkare i Ängelholm